onsdag 21 mars 2007

En liten utflykt hann vi också med




Efter flytten flydde jag och Soun upp till Lysekil och satte oss och lyssnade på vinden och tittade på havet. Hann till och med att köra nercabbat innan solen gick ner!
Fast det finns nog inget ställe som är mer dött än Lyskeil på vintern, inte en j-vla människa i hela stan! (körde förbi en kyrka på vägen hem, misstänkt mycket bilar där, tror det var där alla var)

Den stora flytten

Så kom den till slut. Dagen då Sävedaleneran var slut, mitt barndomshem kommer bli någon annans barndomshem. Har varit med om mycket roligt i det där huset och jag kommer alltid att se det som mitt hem. Och det är med en liten klump i halsen jag ser tillbaka på allt som har hänt...

Men men, nya tider och nya utmaningar. Om ett år flyttar Herr och Fru Hansby ut till sin nya lägenhet i Sanngårdshamnen coh fram tills dess får dom stå ut att bo i Skår så länge.. jobbigt!

The End




Det tillfälliga boendet i Skår



tisdag 20 mars 2007

Försök knäcka det här Robban och Anna!

Jag har jobbat på McDonald's minst någon gång under året i 10 års tid!

Knäck det om ni kan!

onsdag 14 mars 2007

Så börjar ännu en dag i mitt liv i Malmö

Jag brukar vakna till ljudet av fiskmåsar. Det är fint.

tisdag 13 mars 2007

Utmaningen antagen

Kan Anna och Frida så kan bannemig jag också. Pratade med Anna om det igår och detta kan mycket väl i slutändan bli ett rafflande battle mellan våra två bloggar. So here goes...
Jag ger er... "mina små egenheter"!

1. När jag var mindra bäddade jag ALLTID sängen innan jag gick och la mig, även om den redan var bäddad så kunde jag slita upp allt och bädda om det. Allt för att få sova i en nybäddad säng.

2. När jag var ännu mindre och gick på fritids så hade vi en smal korridor där vi bokstavligt talat klättrade på väggarna.

3. Jag blev AD enbart för att kunna fortsätta stirra ut genom ett fönster hela dagarna och få betalt för det.

4. Jag lyssnade på allvar på Tomas Ledin tills jag var runt 20. Okej, killen har gjort ett par odödliga klassiker som måste spelas ett par gånger varje sommar... men hans senare grejer... alltså... ja...

5. Jag är sjukt pedantisk när det kommer till kök och badrum. Jag kan komma på mig själv stå och städa badrummet halv tre på natten för att det var lite damm i ena hörnet.. och tar jag bort det så kan jag ju lika gärna fortsätta. Märk väl att detta inte gäller resten av lägenheten, helt enkelt för att det inte glänser lite mycket.

Det här är det jag kan komma på just i skrivande stund.. men ge mig nån dag så har jag kommit på mycket mer roliga/knäppa/dråpliga saker.
Och eftersom Anna utmanade mig så utmanar jag Robert.. show us what you got man!

söndag 11 mars 2007

Sent på jobbet, igen

Söndag kväll och dags att sumera en helt galen vecka.

Har jobbat som en tok hela veckan med många sena och sega kvällar och nätter. Men kunden blev kanonnöjd så det var väl värt allt slit till slut. Så det finns inte så mycket att rapportera från den gågna veckan bortsett jobb. Men helgen blev trevlig i alla fall (trots en sent inställd göteborgsresa pga att soun blev sjuk). Tog en promenad tillsammans med min nyvunne kompis Carro igår och hennes kompis hund. Ambitionen var att vi skulle slå en lov i Pildammsparken, men då vi inte riktigt visste vart den låg så gick vi vilse och hamnade istället i ett villaområde som bäst skulle beskrivas som något skrämmande likt Lidingö och till slut nådde vi havet och Ribergborgsbadet (ribban)... så vad som var tänkt att bli en lugn promenad i en park slutade med en skön strandpromenad i den varma vårsolen. Inte så tokigt.
Men efter två och en halv timmes spatserande och en grundlig städaning av vårt kök så
däckade jag helt utmattad i sängen och sov i en och en halv timma. Bara för att vakna lagom till melodifestivalen och The Ark's underbara segertåg... good luck guys.

Och idag blev det lite jobb med ett uppdrag jag fått av min kära mor och faktiskt årets första golfträning (även den nere vid ribban) vilket var otroligt kul, jag är sjuuukt bra på golf har jag konstaterat, okej, det gick kanske inte helt rakt hela tiden men för att inte ha hållt i klubborna på tre månader och stå och daska ut 200 metersslag med järn 4:an i motvind gång på gång under i alla fall... ja, en kvart kan ju få vem som helst att må prima.

Så hamnde jag efter mycket om och men på jobbet igen och har jobbat, även om det tog emot och det tog två timmar innan jag ens började göra något så blev det ganska bra ändå... inga guldägg men det duger för måndagen.

Så nu återstår det väl bara att säga tjipp och god natt.

Tjipp och god natt!

måndag 5 mars 2007

Ny frisyr


Jag lovade min kära vän Anna att även jag skulle blogga om min nya frisyr eftersom hon hade gjort det. Egentligen är det väl inte så mycket nytt med den, jag har bara håret toppat lite. Kände att jag skulle prova något annat än min vanliga korta frissa. Dock är jag inte lika nöjd som när jag lämnade Moc i Sthlm... men har man sjukt höga krav så har man och det går nog inte att få annat efter Moc är jag rädd. Men hur som helst, så här ser jag ut för tillfället... intresseklubben antecknar. Är du nöjd nu Anna...