torsdag 29 november 2007

Många bäckar små...


En kladdkaka där, en lunch här och en påse tuggummi då och då. Sen sitter man där... med 638 kr i växel.

tisdag 27 november 2007

En ad dinerar

måndag 26 november 2007

Lisebergshallen - Eskapismens högborg för en helg



Finns antagligen inte nog med ord att beskriva Kents konsert i Lisebergshallen igår. Så jag tänker låta bli, det kommer helt enkelt bara låta för pretto om jag ska ge mig på det.
Håll till godo med lite foton.

söndag 25 november 2007

Dagens foto

Motorvägsmusik



Ratatat är enligt mig den bästa bilkörarmusiken 2007... lätt!

fredag 23 november 2007

Jag är här nu.

Jag är i Göteborg... Hihi.

torsdag 22 november 2007

morrn morrn



Vaknade till den här låten häromdan och kan inte sluta nynna på den. Gillar de tydliga Madnessinfluenserna!

tisdag 20 november 2007

Gemensam nämnare

Inget scoop direkt men det kära Adam Berg har använt samma klipp till Kents Ingenting som han sköt för ATG's reklamfilm. Hur som helst, sjukt snyggt!
(förresten mitt 200:e inlägg)


måndag 19 november 2007

Resultatet


Bloggade ju om min skrivmaskin för ett tag sedan och jag tänkte dela med mig av resultatet av mitt knackande på den gamla antikviteten. Så här blev det i alla fall...

Sweet memories


Gjorde en djupdykning i gamla foton igår kväll och hittade det här mästerverket.

söndag 18 november 2007

Saker jag aldrig trodde jag skulle få se på krogen

Hamnde en snabbis på Koi igår kväll och när jag och Majas kompis Linn sitter i baren och ska påbörja våra drinkar kommer det fram en tjej och ber snäll om ursäkt och säger att hon ska bara beställa en drink. Inga problem, hon beställer sin drink men när hon ska betala hittar hon inte sitt kort. Så hon börjar tömma sin handväska på bardisken... och ja... jag tror aldrig jag kommer få se två burkar makrill på krogen igen. Men
nån gång måste vara den första!

lördag 17 november 2007

Jag och mina fem munnar

Var precis på Burger King vid Triangeln och stötte på den otrevligaste och ocharmigaste kassaperson jag någonsin har stött på i samband med snabbmatsrestauranger. Daniel hette han, hoppas han eller hans kompis, kompis, kompis läser det här.. rätt åt honom.

Hur som helst, Daniel har tydligen ett gravt synfel vilket får honom att se allting gånger fem... Så istället för att se en mun i mitt ansikte ser han fem munnar.

Stackars Daniel. Det är nog därför han är så otrevlig.

Musen och älgen

Var ute en sväng i torsdags med Maja och hamnde efter två glas vin på Moosehead på Lilla Torg. Ett mycket märkligt etablisemang som erbjuder klassiker som hamburgare och hamburgare med älgkött... men som om inte det vore nog så har dom thaikäk, mest thaikäk faktiskt. Nån som fattar någonting? En restaurang som heter Moosehead och serverar thaikäk... Nån har ju ett sinne för humor i alla fall (ungefär som en busslinje i gbg som hette Blå Express hade gula bussar, galet kul).

Hur som helst, jag uppsökte bekvämlighetsanrättningen och när jag skulle låsa dörren hade personalen skrivit en fin lapp och satt upp på dörren som kunde läsas något i stil med att man inte skulle rycka i dörren etc.
Men det roliga kommer när personen som skrivit detta har lite bråttom med att skriva under... Kanske inte det man vill förknippas med.

fredag 16 november 2007

Idol-Amanda watch out


Åt sedvanlig brunch på Anglais i söndags och plötsligt säger Jenny att där borta går Amanda från Idol. Problemet är att jag och Micke sitter med ryggen till och känner båda två att det är väldigt fånigt att båda vänder sig om och stirrar... så Micke får tag i en GP och klipper snabbt till två hål i tidningen och vips... kan vi kändisspana utan minsta bekymmer.

I'm blue dabadubidada..

I söndags var det söndagsmiddag hemma hos Micke... temat för kvällen var nyårsafton och därför hade Wennerros varit på Buttericks och köpte fina partyhattar till oss alla. Men inte nog med detta, han införskaffade även blåa karameller vilket Jenny bittert fick erfara... Cred för Mickes skrattattack.


torsdag 15 november 2007

Latbloggaren

Förlåt för mina senaste latinlägg, men har man inget kul att säga själv så får andra göra det åt en.
Är tillbaka nere i Malmö efter en kort visit i sthlm. Men tyvärr har jg inte mycket kul att berätta. Eller jo, tog den här bilden efter att jag och Josefin (min kära jobbarkompis) hade käkat lunch igår. Mjuk lädersits plus jeans och nitbälte blir lätt kul.

måndag 12 november 2007

En go gubbe änna



Trubbel på höga bergen

torsdag 8 november 2007

En fin överraskning

Är på kort besök i Göteborg och lånade min systers och henns pojkväns dator och efter en litet stund drogs min blick ner mot docken och det var nåt som inte riktigt stämde... Det är för fan Mac OS Leopard jag sitter och tittar på... coooolt!

Det vara bara det. Inget mer. Snart åker jag till sthlm.

tisdag 6 november 2007

Kallt

Idag var det kallt ute... alltså riktigt kallt. Nä okej, inga minusgrader (blir det väl aldrig i Skåne?)... men det sådana där isande vindar och en bister ibland riktigt hemsk mörkgrå himmel. Uuuh. Sommar? Ja tack.

För övrigt var det Majas sista dag på jobbet idag. Hur ska jag nu klara mig hade hon tänkt, ska jag dricka te alldeles själv, äta lunch själv, gå och fönstershoppa själv?! Så otroligt egoistiskt att bara gå...
Nää... I love you Maja. Du är den bästa en vän en vilsen AD kan ha!

Nu är det middagsdags och sen är det dags för min favoritsysselsättning all time... tvätta kläder!

söndag 4 november 2007

Ny hemlig gräns mot Norge?

Möttes av den här oförutsägbara nyheten på väg till hemköp i morse.

lördag 3 november 2007

Lars Winnerbäck på Olympen








Fick den stora förmånen att gå på Lars Winnerbäck i tisdags... helt gratis! Så jag tog med mig två vänner, lånade Doris av Maja och så åkte vi iväg. Och så här efteråt kan jag bara fråga mig själv varför jag inte gått på någon av hans tidigare konserter.. det var helt enkelt jättebra!

fredag 2 november 2007

Svunna tider


Håller på med en annons för IFK Malmö och leker med tanken att ha maskinskriven text. Och hur fint courier kanske kan vara ibland är det ändå äkta vara som är bäst. Så därför gick jag hem och drog fram pappas gamla (nu snackar vi 30-tal) skrivmaskin... vilken maskin! Från och med nu ska jag bara göra idéer som inkluderar skrivmaskinstext! Hur häftigt som helst.

torsdag 1 november 2007

Tanklösa nätter

Vissa nätter går det inte bara, hur mycket man än försöker och anstränger sig. Inte ens om man har laddat långt i förväg och sagt till sig själv att ikväll, ikväll måste det ske.
Men så ligger man där... Helt hjälplös.

Jag kan inte somna.
Ligger och vrider och vänder på mig men inget händer. Försöker blunda.. nope.

Äh vad fan. John Blund, var är du!? Kom hit nu!