söndag 30 december 2007

Praise the lord

There is a sun!




Äntligen efter många dagars ihållande regn och fruktansvärt blåsande så klarnade det upp och solen tittade fram och vinden la sig helt och hållet. Då passade vi på att åka till Norra Älvstranden och titta på mamma och pappas nya lägenhet, såg inte så mycket då det var höga stängsel i vägen men det såg för all del trevligt ut.

lördag 29 december 2007

Tack SJ

Det gick lyckligtvis att lösa problemet... Så var man väl vuxen då.

Kul kul.

Den som trodde att 26 betyder vuxen och ansvarsfull har fel

Så där satt jag, i mammas bil på väg till centralen för att köpa tågbiljett ner till Malmö... den 1:e januari ska jag åka ner.
Satt där i mammas bil och tänkte just det... förste januari 2008. Frågan jag ställer mig nu så här en timme senare är varför jag i helvete köpte en biljett till den 2:e januari! Det var ju inte det jag tänkte i bilen. Då tänkte jag den 1:e.... Jag börjar jobba den 2:e. Klantarsle.

Jaja, får väl åka ner och titta på dom med mina hundögon och se om det hjälper.
Klantarlse.

tisdag 18 december 2007

Dyslektiker?


Rena toner

Vissa tar musiken med ro, vissa skrattar och andra... ja...
(avgör för er själva www.nextbeat.se)

Julpyntad blogg

Rött är fint... runt jul.

Svenssonafton


(Personerna på bilden har inget med texten att göra)

Ibland önskar jag att jag inte var så kräsen. Att jag också kan skratta åt buskis och tycka det är jättekul att åka finlandsfärja och supa med mina killkompisar. Att jag kan lägga alla mina pengar på den enda saken i livet som faktiskt betyder något (min BMW 3-serie från -93) och lyssna på Good Charlotte tillsammans med min flickvän som fortfarande går i gymnasiet (vi ska för övrigt förlova oss på nyårsafton) och trivas med det. Och ska jag handla kläder köper jag så klart allt på Jack & Jones, dom har verkligen allt man behöver.
Jag skulle verkligen vilja vara så lättroad.. slippa tänka på om strumporna matchar med slipsen, strunta i att ha en preppy frisyr och skita i saker som att lägga tio kronor mer på apelsinjuice för att Brämhults faktiskt är godast och det spelar ingen jävla roll att den håller i två dagar!

Men nu är jag kräsen och jag antar att det var därför det satt vääldigt långt inne att faktiskt ta på mig en partyhatt och i armkrok tillsammans med 500 andra sjunga med till Gulligullan koko på Wallmans salonger igår. Som om inte det var nog var jag tvungen att bevittna vuxna människor leka med oljeljusen på bordet och hoppa upp och ner till Waterloo i tysk tappning... Var är vårt land på väg?
Ah just det.. det ÄR vårt land.

Eller som min faster sa till min AD-farbror för många år sedan. "Det är sådana du gör reklam för". Boy was she right.

Folk är idioter.

God jul.

lördag 15 december 2007

Besökare

Jag har insett att jag ändå har en del besökare på min blogg, vilket jag självklart är otroligt tacksam för.
Jag tänkte fråga er alla om hjälp med en sak. Det är 9 dagar kvar till julafton jag har en julklapp kvar. Den är till min systers sambo Joakim och han önskar sig något snyggt. Vilket är en otroligt bra och trevlig önskning men jag hinner inte riktigt runt och leta efter snygga saker tyvärr för alla butiker i Malmö stänger så tidigt hela tiden.
Så snälla överös mig med snygga-saker-förslag! Den som kommer på det bästa förslaget, det kan var en sak, en butik att gå till... whatever, bara det leder till en snygg julklapp, får samma sak som jag köper tilll Jocke vid ett väl valt tillfälle.

God jul kära bloggbesökare.

Lägesrapport

Ja, jag är fortfarande kär i min iPod.

fredag 14 december 2007

God jul Christopher


Den är bara min och den har 80GB.
Det stod mellan den här och Touch men Classicen vann på att den faktiskt är mer användarvänlig och det faktum att den faktiskt har tio gånger mer lagringsutrymme och är 500:- billigare än en touch. Shit vad snygg den är, jag är nog lite kär... ungefär som när jag fick min iPod Nano för två år sedan.
Jag la över all befintlig musik i min dator... mindre än en tiondel av kapaciteten gick åt. Jag är fan kär!

Idag kommer Anna och stannar hela helgen, ska bli otroligt kul.

torsdag 13 december 2007

Jultesta dig själv


Hur mycket får du lov att njuta i julen?
Testa dig själv här

onsdag 12 december 2007

tisdag 11 december 2007

The all-seeing eye


Så här ser trappräcket ut i trappuppgången på mitt nya jobb, vi sitter i samma hus som Odd Fellow instutitionerna... bara en sån sak.
Imorgon fyller min blogg 1 år... det är stort!

Kräsna barn? Tror inte det.



Hade vi verkligen ingen känsla för smak när vi var små?!

måndag 10 december 2007

But why?!


Jaha, här kommer man hem med vad som ska vara bland det bästa som finns och när jag äntligen äntligen (med stor hjälp utav Filip, tack tack) fått modemet och datorn att leka ihop så får jag inte igång varken adium eller messenger... WTF. Kan någon med större hjärna tala om för mig varför det inte går?

Fullutrustad


Fick min nya jobbdator idag en helt underbar MacBook Pro 17" och till det det helt fantastiska nya tunna tangentbordet och till det den helt otroligt stora 30" skärmen. I'm a happy camper.

Lussekattssöndag


Jag, Christopher Hansby, har för första gången i mitt liv bakat själv! Det blev lussekatter och jisstanes vad goda dom blev. Till och med så goda att Karin och Olle kom hit på glöggkväll, bra skit.

onsdag 5 december 2007

Första paketet inslaget


Så har även jag börjat handla julklappar och jag är i stort sett klar. Och även i år står pappret, om än inte helt i centrum, väldigt mycket i centrum. Har i år valt en vit variant av det papper jag använde mig av förra året (se här) men har lagt till en vit väv runt om samt ett snygg rött band.

Blev riktigt nöjd faktiskt!

lördag 1 december 2007

Konspirationsteorier

Jag börjar på allvar misstänka att Göteborg försöker säga mig något. Varenda gång jag kommer hit så regnar det och blåser, mycket! Det gör det aldrig när jag kommer till Stockholm...

Hur som helst, är i Göteborg för att slappa några dagar innan jag börjar på mitt nya jobb. Jepp det stämmer, jag har fått nytt kneg. En reklambyrå i Malmö som heter Floyd... Börjar där på torsdag så innan dess tänkte jag rensa mitt huvud. Ska bli väldigt skönt. Eller så kommer det blir tråkigt. Hur som helst, nu är jag i Göteborg och det regnar.

Nu sak jag äta lunch. Ska det bli McDonald's eller ska jag kanske ge mig på något lite mer avancerat? Beslut, beslut beslut...