fredag 29 februari 2008

Mållös

"Get your green, green tambourine, let's play in the park.
Wah-wah! Here comes the sun"


Per Gessle, vilket geni!

torsdag 28 februari 2008

Dagens söta reklamfilm



Jag är mycket för söta reklamfilmer nu för tiden har jag märkt. Här kommer en till, har ett tag på nacken men det gör inte det minsta.

måndag 25 februari 2008

Krokus räcker inte


Det var så otroligt skönt på lunchen idag så jag och Sara satt ute och åt. Så årets första utelunch är ett faktum.

25 februari



Okej, jag har bara bott i Malmö i drygt ett år så det här kanske inte alls är något speciellt men att se krokus den 25 februari känns väldigt tidigt!
Fint är det hur som helst.

torsdag 21 februari 2008

Epilepsireklam

Jag har tröttnat på Surftowns blinkande banner på Facebook och idag brast det för mig. I ett icke genomtänkt mail förklarade jag på neandertalsvenska mina tankar angående deras kommunikation på webben.

Svaret lät inte vänta på sig and I tell you... det är skönt att få gehör för sina åsikter.

Jag byter namn


Enligt Resumé så heter jag numera Hamsby... och det är väl bara att svälja och inse fakta, för reklamsverige finns alltså numera inte längre Christopher Hansby, det är Hamsby som gäller.

(vad ska mamma och pappa säga?)

Tack Resumé, tack som fan!

onsdag 20 februari 2008

Niklas Strömstedt + Britney Spears = Sant



Britney Spears - Sometimes

Låter det inte väldigt likt?!

Förändringens vind är här

Jag borde faktiskt bli bättre på att blogga. Så är det.
Men de senaste dagarna har jag varit upptagen med att stumbla på saker och, hör och häpna, börjat jobba med min hus/inredning/arkitekturblogg Hausby igen. Stora saker kommer att hända där inom en snar framtid.... Än så länge har jag bara bytt lite färg (är inte nöjd än så det lär väl inte hålla i sig så länge till). Men jag och Sara har jobbat hårt på ett snyggt blogghuvud och det ligger massor med blogg material i pipelinen (som det så fint heter). Så inom tre veckor kommer det vara full aktivitet på Hausby.

Håll ut!

Det märks för övrigt att det är sportlovvecka i Malmö, det är otroligt lugnt här. Hoppas det snart drar igång igen!

Ja just det, det är ju löning på måndag, greeat, ett par nya skor är ett måste. Har inte köpt ett par sedan maj förra året tror jag (hur är det möjligt?!). Har i alla fall tittat in ett par riktigt snygga vårskor från Fred Perry för en nätt summa pengar också, hur bra är inte det.

Nu ska här jobbas.

söndag 17 februari 2008

Stackars stackars stackars Carola

Såg ni, såg ni Melodifestivalen igår?
Såg ni när Carola inte gick till final och hur hon slog ihop sina händer och tackade ödmjukt svenska folket för att hon och hennes toyboy Andreas fick en andra chans.
Hon såg precis så där glad ut som när man får en julklapp man inte alls väntade sig och är tvungen att hålla masken, le, tacka och se tacksam ut att man över huvudtaget faktiskt fått en julklapp.

Stackars stackars Carola.

torsdag 14 februari 2008

Dagens sötaste!


Den här har jag snott från Anna men den är så fin så jag kunde inte motstå. Anna förlåt, Anna tack!

söndag 10 februari 2008

Våren är nästan här... i februari.



Igår var det 13 grader varmt utanför mitt köksfönster. Det var en helt underbar dag och jag kan inte riktigt förstå att det bara är i början av februari. Men det är väl bara att vänja sig är jag rädd för.

lördag 9 februari 2008

fredag 8 februari 2008

I am Jackson Pollock




Det är lätt att göra mästerverk. Jag fick ett tips idag om www.stumbleupon.com som du kan lägga till i din webläsare och efter att du har klickat i dina intressen kan du med ett klick komma till helt slumpmässiga sajter som har med dina intressen att göra.
Då jag bland annat hamnade på www.jacksonpollock.org Så ladda ner och surfa på! Skitkul.
Cred. till Lisa Kjelstad

TGIF



Satt på jobbet och funderade över vilken som skulle kunna vara den ultimata fredagslåten och idag kändes den här helt rätt i den kategorin. Så god helg på er.

Come with me - Koop

måndag 4 februari 2008

Big mama's pizza


Lovade att komma tillbaka med recesion av pizzerian med den utmärkta reklamen och deras mat var sju resor bättre än deras kommnikation. Däremot var själva restaurangen tråkig... men vilka pizzerior är egentligen roliga?
Ja, om det är nån som vet någon pizzeria som har bra mat OCH snygg inredning... säg till då! Please.