onsdag 27 maj 2009

Berghs Live... Det händer nu!


Jakten på guldet har börjat.
Jag har inte bloggat på väldigt länge. Det här är anledningen! Imorgon drar 2009 års slututställning igång och det kommer bli den bästa utställningen någonsin. Kolla in allt på berghslive eller besök oss på Svevägen 34 fredag till och med söndag.

lördag 16 maj 2009

EUROVISION!!


Så här det ser just nu, vi har gjort vår egna poängtabell... får se hur det slutar.

torsdag 14 maj 2009

Ljuset i tunneln

Idag hade vi första presentationen av tre för Svenska Spel och det gick hur bra som helst. Nu är det bara två presentationer kvar, en casefilm, en viral kampanj för Farfar Academy, pimpa mappen, komma på idé till montern (och bygga montern) och skicka in bidrag till Future Lions.

Inga problem, får bara strunta i att sova de kommande tre veckorna också.

:)

onsdag 13 maj 2009

Vaaart är vi på väg?!


I dagens Metro kan man läsa följande artikel. Allvarligt, det här är inte på långa vägar okej. Tillbaka till ritbordet skulle man ju kunna säga.

måndag 11 maj 2009

-Tycker du den där är rutig?


Kung Fredrik

Vi har ändrat oss


Vi är kreatörer.... vi har tänkt om.

Ny väggmålning


I mars fick vi ju en graffitimålning i kyrktrappan, och den kan man ju säga sitt om, men nu har vi fått en ny jättefin målning och denna gången av Genevieve Gauckle. Jag tycker den är ursöt.

söndag 10 maj 2009

Mitt tillfälliga crib


I veckan har jag bott hemma hos Therese som går reklamtvåan på skolan. Hon var en av de lyckliga som fick åka till NY och fick motta en penna. Det som är så bra med Thereses lägenhet är att den ligger en minuts gångväg från skolan. Vilket är så otroligt lyxigt.

Men i natt ska jag tillbaka till mitt... eh... trevliga rum i Solna igen.

lördag 9 maj 2009

Just nu i ateljén


Det här kommer bli fina grejer. Mer info om en vecka eller så.

Undrade just...


... Var mamma höll hus faktiskt. Tack Linus.

fredag 8 maj 2009

Kinas svar på Hasse Aro

Om Hasse Aro vore kines from christopher hansby on Vimeo.


Efter en lång dag på Shanghai Zoo slog vi oss ner på sängen och satte på TV'n och fick se Hasse Aro... på kinesiska.

Världens bästa?


Ett gäng från Berghs åkte till New York i söndags för att närvara vid en av världens tuffaste och mest meriterade reklamtävlingar. Det här är deras skörd. Reklamtvåan på Berghs är förmodligen idag världens bästa reklamklass!

STORT GRATTIS!

torsdag 7 maj 2009

Eller inte?


Har lite svårt att köpa det här.

Berghs, ett transparent företag



Jag satt i repan och klurade på en idé för en sajt igår när jag plötsligt gjorde en märklig upptäckt. Utropstecknet som hänger utanför fönstret ser ut att vara genomskinligt... Saken är bara den är det är helt solitt, matt och smutsigt.

Den som lyckas knäcka den nöten och förklara för mig hur det fungerar köper jag en bulle till.

onsdag 6 maj 2009

Det här är nästan konst


För er som inte vet så har jag ett nästan oförlåtligt intresse i bilar och bildesign men har gjort mitt yttersta för att undanhålla det här (för det är få som delar min passion har jag märkt) men nu kunde jag inte hålla mig. Hittade den här på bilfeber och det är en skiss på en ny Volvo P1800 av en kille som heter Mattias Vöcks och det kan vara något av det vackraste i bilväg jag har sett. Pelle Petterson (som ritade originalet) visste vad han höll på med, det är rätt tydligt.

måndag 4 maj 2009

Mitt liv just nu


Den här bilden är rätt talande för hur jag lever mitt liv just nu. Vi har så mycket att göra att jag måste skriva stora lappar till mig själv.