fredag 26 juni 2009


I tisdags var vi ute och plockade jordgubbar och vi var tydligen väldigt tidigt ute. På grund av den kalla våren hade de inte satt igång plockningen förrän i måndags, inget vi var ledsna för. I Varberg blir det ännu mer plockning!

torsdag 25 juni 2009

Kärlek lite varstans


Så här ser det ut nedanför vårt hus och jag tror faktiskt att det inte har skapats av människohänder.

onsdag 24 juni 2009

Såg rött på parkeringen


Nog för att rött är en vanlig bilfärg men kom igen... fem i rad?

tisdag 23 juni 2009

Examenspresent


Från min älskade Sara.

måndag 22 juni 2009

Partille-Johnny i Malmö


Jag hade inte sett det med egna ögon... förrän idag. Jag stod i kön på BK och väntade på min burgare och där stod dom! Alltså, ärligt talat, det ÄR inte okej med hårsnoddar runt benen.
Vad tycker ni?

MIdsommar 2009 - Dagen efter







Vissa av oss var pigga, andra var utslagna fram till tretiden på eftermiddagen. Efter att jag och Sara hade badat och vi hade spelat ytterligare två omgångar av kubb bestämde vi kvarvarande för att gå till campingen och spela minigolf. Och som vanligt när det kommer till minigolf är det som roligast innan man börjar spela så vi nöjde oss med nio hål innan vi gick hem för att slappa ännu mer.

På kvällen hade jag och Sara huset för oss själva och grillade och tog det lugnt (och jag fick till och med kolla på US Open i två timmar!)

söndag 21 juni 2009

Midsommar 2009










Årets midsommar var så otroligt mycket bättre än förra årets då jag flög ner till Malmö från Sthlm och satt ensam hela dagen tills Sara kom hem från London runt halv tolv på kvällen.
Denna midsommar hade allt; sill, snaps, vin, kubb, jordgubbar och grädde, regn, sol, dans och roliga människor.

Vill ni se fler bilder kolla här.

torsdag 18 juni 2009

Blomplockning



Igår var vi uppe i Helsingborg för att hämta Saras mammas bil så vi kunde ta oss till Varberg för midsommar. Och på vägen tillbaka tog vi lite mindre vägar och stannade till och plockade lite vallmo.

måndag 15 juni 2009

Google translate

I lördags såg vi Vicky Christina Barcelona (för övrigt en väldigt bra film) med lite lustiga undertexter. De var tagna rakt från Google Translate vilket medförde rätt många underliga situationer. Som den här.

– You're just angry cause they beat our minds out at bridge.

söndag 14 juni 2009

Pixelskuggor vid Caroli


Efter en tur till Drottningtorget och vårt favoritglasshak gick vi till Caroli och köpte jordgubbar och stötte på den här nedgången där skuggorna såg pixliga ut, otroligt snyggt. Måste dit med en riktig kamera så det blir bättre upplösning.

lördag 13 juni 2009

Lilleputtland


Korsning i Shanghai.
Korsning i Lilleputtland.
Jag erkänner att jag är sent ute med vissa grejer ibland och nu är jag det igen men det här är faktiskt en rolig funktion man kan hålla på länge med.

Ta ett foto, ladda upp det och dra lite i reglagen och vips så har du ett foto från lilleputtland. Jag är såld! Testa själva här.

fredag 12 juni 2009

Sonic Youth


Var och åt lunch med ett par gamla jobbarkompisar från McCann i tisdags och vi gick till Konsthallen här i Malmö där det nu pågår en utställning med Sonic Youth. En del var konstigt, en del var fult och en del var otroligt snyggt. Bland annat gillade jag LP-golvet här ovan.

Gå och se, kan även rekommendera fläskkarrén i restaurangen.

söndag 7 juni 2009

En väl dold hemlighet



Var ute och tog en kvällspromenad för en stund sedan och fick syn på en liten fontän uppe i en liten skogsdunge (behövs inte mycket för att väcka mitt intresse tydligen) och gav mig upp för att se var det var för något. Och mitt bland nybyggda hus står en gigantisk gammal herrgård.
Trodde först att det kanske kunde vara Ulriksdals värdshus men kom snabbt fram till att det inte var det... Stora Frösunda heter den tydligen och vill ni veta mer kan ni läsa här.

Robert med ögonbrynen

I och med mitt fd stressiga liv har jag fått börja gå tillbaka i tiden och sett vad som har hänt de senaste månaderna så ni kommer få se en hel del gammalt blandat med nytt.

Och här är det Robert som visar upp sina dolda talanger.

Nu börjar jag igen


De senaste veckorna har varit så väldigt intensiva att jag inte har haft tid eller ork att blogga ett dugg. Men nu tänkte jag att jag skulle börja igen och varför inte göra det med något så fint som en...glassbåt.

Nu kör vi!