måndag 28 april 2008

torsdag 24 april 2008

Ibland så...

Kunde inte låta bli att uppmärksamma att jag lyckades med bedriften att blogga det förra inlägget exakt klockan 22.22 den 22:e.

Ibland så...

tisdag 22 april 2008

Ett litet projekt


Idag firar jag 300 inlägg på min kära blogg och jag tänkte uppmärksamma denna fina dag med ett litet projekt som jag hoppas kan bli lite kul.

När jag och min kära syster var små brukade vi vara hos mormor och morfar på sport- och höstlov och på kvällarna brukade vi fördriva tiden med att mormor skrev en liten historia, den kunde handla om lite vad som helst, dagen som hade gått eller bara något påhittat.
Men för att göra det hela lite mer intressant och underhållande gjorde hon luckor i texten som vi sedan fyllde med roliga adjektiv.
Så, jag tänkte föra vidare denna tradition och ut i cyberrymden.

Så jag tänkte att vi gör så här:
Hjälp mig att göra en rolig berättelse genom att skriva ett adjektiv (eller hur många som helst) som en kommentar på detta inlägg så ska jag knåpa ihop en liten text under veckan och lägga in era adjektiv. Vi säger att jag behöver 20 adjektiv (och desto mer udda desto bättre) för att göra det lite enkelt.
Kan bli kul... eller så blir det aptråkigt. Men vi testar!

onsdag 16 april 2008

När jag blir stor...

måndag 7 april 2008

En paus

Mina kära vänner.
Jag har en kortare paus på min blogg som ni kanske redan har förstått. Men jag ber er hålla ut. Jag hoppas att jag ska komma igång inom en månad igen!
Då ska vi leka igen och då har jag förhoppningsvis massa roliga och otroligt intressanta (och en del ironiska) saker att berätta om igen!

I love you.

P.S. Medan ni väntar på mig får ni jättegärna hälsa på mina vänner som också har fantastiska bloggar och ni hittar självklart länkar till dom här till höger.