söndag 8 juni 2008

Tom Hedqvist goes snabbmat


Efter en smärtfri flytt från Nybrogatan i Stockholm huserar numera den välkända designskolan på Östra Hamngatan i Göteborg. Man har även valt att inrikta sig mot den allt mer kräsna göteborgsmagen. I en intervju med Rektorn, Tom Hedqvist, säger han att eleverna har tagit fram en otroligt god majonnäs som dom hoppas kommer göra stor succé hos Göteborgs alla nattsuddare. Utan att avslöja för mycket säger han att timjan, rosépeppar och en hel del hybris är några av nyckelingredienserna i den raffinerade såsen.

Obekräftade rykten säger dock att detta är ett desperat försök att möta konkurrensen från Berghs som tidigare i vår skapade en egen glass.
- Jag väljer att inte bemöta frågor av sådan natur, blir Hedqvists svar när han blir tillfrågad.

Vi får se vem som går vinnande ur striden. Beckmans slog upp portarna till sina nya lokaler i torsdags och var optimistiska inför långhelgen.
-Göteborg har alltid funnits i våra hjärtan och har i alla tider gått i bräschen för kommunikation och ny spännande snabbmat. Ta bara "Halv Special" till exempel, en grillad korv med bröd och potatismos... Och så får du välja om du ska ha ketchup på korven OCH på moset. Briljant, helt och hållet briljant! avslutar Tom Hedqvist.

Inga kommentarer: