tisdag 18 december 2007

Svenssonafton


(Personerna på bilden har inget med texten att göra)

Ibland önskar jag att jag inte var så kräsen. Att jag också kan skratta åt buskis och tycka det är jättekul att åka finlandsfärja och supa med mina killkompisar. Att jag kan lägga alla mina pengar på den enda saken i livet som faktiskt betyder något (min BMW 3-serie från -93) och lyssna på Good Charlotte tillsammans med min flickvän som fortfarande går i gymnasiet (vi ska för övrigt förlova oss på nyårsafton) och trivas med det. Och ska jag handla kläder köper jag så klart allt på Jack & Jones, dom har verkligen allt man behöver.
Jag skulle verkligen vilja vara så lättroad.. slippa tänka på om strumporna matchar med slipsen, strunta i att ha en preppy frisyr och skita i saker som att lägga tio kronor mer på apelsinjuice för att Brämhults faktiskt är godast och det spelar ingen jävla roll att den håller i två dagar!

Men nu är jag kräsen och jag antar att det var därför det satt vääldigt långt inne att faktiskt ta på mig en partyhatt och i armkrok tillsammans med 500 andra sjunga med till Gulligullan koko på Wallmans salonger igår. Som om inte det var nog var jag tvungen att bevittna vuxna människor leka med oljeljusen på bordet och hoppa upp och ner till Waterloo i tysk tappning... Var är vårt land på väg?
Ah just det.. det ÄR vårt land.

Eller som min faster sa till min AD-farbror för många år sedan. "Det är sådana du gör reklam för". Boy was she right.

Folk är idioter.

God jul.

1 kommentar:

Anonym sa...

haha I´m with you../Soun