söndag 12 april 2009

Shanghai: DAG 2

Vår första hela dag började med att vi tog en taxi ner till Nanjing Road (en av Kinas största shoppinggator) och tittade runt i diverse gallerior och varuhus. Vi stannade till och tog en drink var och fortsatte sedan söderut genom Folkets park och hittade fram till Muji där Sara storhandlade och där Elin och Linus däckade i en soffa.
Efter shoppingen åkte vi hem, vilade nån timme och åkte sedan till en restaurang som var så exklusiv att utan en kod fick man inte ens komma in. Efter en väldigt god middag åkte vi vidare till Marriott vid Folkets Park och tog en drink på 40:e våningen.
Så här såg det ut utanför vårt hotell.

Sara hade lovprisat Uniqlo redan långt innan vi åkte och det var verkligen en skitbra butik, kom därifrån med sex skjortor!

Annars såg det mesta ut så här faktiskt, stickade tröjor med glitter. Hemskt!

Lunch för 11 Yuann, vilket är ungefär 13 kronor.

Just det, det ingick en 60 cl öl i de där 13 kronorna.

Restaurangen People 7 där du var tvungen att stoppa in dina händer i två av hålen för att öppna dörren till restaurangen.

Iskall broccolli med soyasås. Grymt gott!

Mot bättre vetande beställde jag in dagens andra mojito, den första smakade tandkräm, och kvällens var inte mycket bättre den, det var dock en champagnemojito men den var lika illgrön och tandkrämsäcklig för det.

Inga kommentarer: